Iku pääsi tehotreeniryhmään koeajalle puoleksi vuodeksi, jonka aikana katsotaan miten Ikun suhtautuminen ampumiseen muuttuu (jos muuttuu). Ollaan ostettu starttipistooli ja nykyään ammuskellaan ainakin joka rauniotreeneissä samalla kun Iku etsii maalimiehiä. Ihan hyvin on mennyt, ei juurikaan reagoi kun ukkojen etsiminen on tärkeämpää puuhaa, mutta sitten onkin aivan eri asia kun siirrytään tottiksessa ampumaan, saa nähdä miten Ikun käy. Toivotaan parasta.

Ollaan käyty nyt pari kertaa viikossa treenailemassa hakua ja raunioita ja kerran viikossa on tottis ja kettis. Välillä treenataan autiotaloissa, kerran oltiin vankilassakin ja katsottiin samalla kun huumekoirat työskenteli. Kivaa kun lähes joka kerta ollaan oltu eri metsässä, tulee aina uusi ympäristö eikä ollenkaan tuttuja metsiä. Sit viikonloppuisin ollaan käyty pari kertaa rauniovierailuilla, mm. Hämeenlinnassa, Imatralla ja Lappeenrannassa. Huippua!

Kuvassa muutama meidän treeniryhmän maalimies Hämeenlinnan raunioilla:

 

1242149202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Toivottavasti Iku pääsee joskus sille tasolle että voisi harkita kokeisiin menemistä. Mutta ei vielä ainakaan tänä vuonna... :(