Oltiin loppiaisena jäälenkillä auringon noustessa...

Kuten huomaatte yllä olevasta kuvasta, Ikulla on hieman hiomista vielä tuon jäljestyksen kanssa...:)

Kaislikossa suhisee:

Iines koristekarvoineen:

 

Iku se on kummallinen; miksi pahvilaatikossa on mukava oleskella ja jopa nukkua, mutta hääkkiin ei voi astua tassullakaan?

 

Ikun kanssa (ja Iineksenkin) ollaan pidetty agilitytaukoa talvikausi, koska treenimaksut olisivat tulleet huikean kalliiksi. Käytiin kuitenkin Ikun kanssa kisaamassa 22.11. ja hienosti toisesta startista tuli 0-tulos ja jäätiin sadasosasekunnin päähän ettei olisi ollut nousunolla kakkosluokassa, loppusijoitus Ikulla kuudes. Seuraavissa kisoissa täytyy siis parantaa sadasosasekunnilla :)

 

Iinekselle on luultavasti tulossa tammikuun lopussa toiset juoksut, koska joulukuun aikana piti pudottaa koko karva ja raukka näytti aluksi ihan laihalta luikerolta, nyt on onneksi ruoka maistunut ja karvakin vähän tuuhentunut. Ohuella karvalla viihdyttiin silti pihaleikeissä jopa 20 asteen pakkasilla. Ihme kaveri tuo Iineskin.

Joulukuu on ollut haku- ja rauniotreenitaukoakin, ainoastaan tottikset ovat jatkuneet. Nyt sitten ruvetaan taas pikkuhiljaa treenaamaan pakkasen sallimissa rajoissa.